Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Céges vízitúrák, csapatépítés

 Céges csapatépítés, vállalati túrák kapcsán több eset fordulhat elő:

kenuzas-lengyel-baratainknal-2004.jpgA) Tudja hány főre és milyen túrát kíván. Pl. "Szeretnénk Kisbodak környékén kalandozni 5 napig, menjünk át a Csallóközbe 2 nap, legyen egy nap fürdőzés, mint pihenő nap és wellness-szállót szeretnénk, közben fenségesen és egészségesen étkezni". Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

 B) Részvétel nyílt túrán
vogalonga-24.jpgA csapat csatlakozik 2 napos hétvégi vagy 5 napos vagy egy teljes hetes (7 napos) vízitúrához.
Ezen túráinkat sok év alatt, gondos tervezéssel, minden részletre figyelő optimalizálással fejlesztgettük a lehetséges tökélyre.


C)  Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrázni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mikor? Nagyjából hova? Mehetünk (komoly) Kanadába, a Mazuri tavakhoz, mazury1.jpgvízesés túrára Horvátországba, raftingra Szlovéniába. Kalandozhatunk a Rábán, tobzódhatunk a Zátonyi-Duna szépségében és természetesen az aduász a Szigetköz és a Csallóköz. Megkérdezzük, hogy kik a résztvevők? Életkor, fizikai állapot, evezési rutin? Menet közben is lehet változtatni, de fontos a tervezésnél: legyen egy lazább evezés legyen vagy napi 65 km-t? Csomagszállítás, logisztika, táborhelyek. Saját maguk intézik a szállást? Ha nem, adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent és egyetlen számlában legyen minden költség? Szállásigény? Wellness hotel vagy lovaspanzió vagy víz melletti panzió vagy olcsóbb turista szállás vagy sátor? Vagy éppen a 27 főből 14-en nem akarnak sátrazni, és nekik kell falusi turizmus kell? Vegetáriánus étkezés vagy malacsütés, grillezés? Halászlé, bográcsgulyás, görög étterem vagy sushi? Mindent részletesen egyeztetünk és úgy lesz.

D) Csapatépítés
Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk az alábbi linken található leírást.
http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
Egyazon cég egy másik divízióját. Doktori disszertációját  kompetenciafejlesztésből író, gyakorlott trénerrel, aki mellesleg főiskolai adjunktus és komoly rutinnal tart együttműködésfejlesztő, ill. szervezetfejlesztési programokat. 

Hívjon most (+36 209 342 760) vagy küldjön e-mailt!(szigetkozvizitura@yahoo.com). Jelentkezzen most!