Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felső-Szigetközi és Alsó-Szigetközi vízitúrák

szigetkoz-csalanosibol-kifele-401-uj.jpgszigetkozvizitura-gyerkocosen.jpg
 

 


A Szigetköz
szigetkoz-226.jpgA Szigetköz gyönyörű. Tiszta víz, elképesztő ágrendszer, zegzugos labirintus. A Szigetköz biztonságos, nincs lopás. Semmi nem történik az autóval. A lánygyermek elmehet 20 km-es  futóedzésre. Földi paradicsom.

Vízitúra minden nap
szigetkoz-039.jpgMinden szombaton 10:30-kor indulnak 2 napos hétvégi, és hétfőnként startolnak 5 napos túráink. De lehet jönni egy vagy akárhány napra is, a hét minden napján másfelé megyünk. Bármelyik nap lehet csatlakozni, tetszőleg számú napra.  


Maximalizmus

erkezes-kilitibe.jpgVendégeinknek szenzációs túrákat szervezünk, csodálatos vidékekre visszük, biztonságot adunk. Ha kell a másfél éves csemetére vigyázni, képzett óvónéni lesz baby sitter és mire
megjövünk nem fog a gyerek a napon leégni.

Biztonság
dunaremetenel-egyes-kenus-in-ruffles-uj.jpgA vízen óvatosak vagyunk. Talán mi vagyunk az egyetlen olyan túraszervező, akik bár át tudjuk úszni a Balatont, mindig viseljük a mentőmellényt, mert tudjuk, hogy csak szabad kézzel tudunk segíteni. Tény, hogy jó mulatság, de az olyan helyeket (lásd a képet), ahol egy billenés és egy, a víz alatt rossz helyen lévő kő is elég a bajhoz, szépen megkerüljük. 

Szállás sátortól golf hotelig bármi0190-dunasziget-tabor.jpg
Dunakilitin és Dunaszigeten a kempingtől a vendégház udvarán történő sátrazástól a panzión és wellness hotelen át a golf hotelig minden kategóriájú szállást megtalál. A vendégnek csak annyi a dolga, hogy 15 perccel az indulás előtt a starthelyre jöjjön. (Eligazítás, wc, felszerelés, víz, stb.)

Vendégeink
szigetkoz-017.jpgA jó közérzet egyik záloga, hogy a mi vendégeink normális emberek. A jelentkezési lap elküldésével elfogadják, hogy nem szemetelnek. Tiszteletben tartják, hogy nem lehet másokat és a természetet zavarni. Velünk a dohányosok közül a kulturlények túráznak, akik nem füstölnek a másik orra alá. Nálunk fiatalok társaságai, a leggyakrabban 20-40 közötti párok, cégek munkatársai és jófej családok túráznak: papa, mama, gyerekek és vagány nagyszülők. Nálunk nem kell a gyerek fülét befogni, mert valaki állandóan káromkodik.

2 és 5 napos túrák könnyű és közepes változatban
babusz-uj.jpgMind a 2, mind az 5 napos túrát ajánljuk könnyű és közepes távolságokkal. És lehet variálni. Egyik nap rövid, aztán egy izmosabb. Kezdőknek is! 
oktatas-i.jpgMindenkinek volt első napja kenuban. És 5 perc után Ön is / Te is ügyes leszel.
Nálunk Ön is megtanul kormányozni. Biztos? Igen. És mi van, ha mégse sikerül? Sikerülni fog. "De ha én abba a pici %-ba tartozom, akinek végképp nem jön össze?" Akkor Ön másban jó - és ha kívánja, a kenujában fog ülni egy tapasztalt kormányos. 

Időjárásgarancia
Mondjuk eljön a július vége, már 3 hónapja befizettük az előleget és egy héttel a túra előtt kiderül, hogy rossz idő lesz. Semmi gond! Időjárás garanciánk azt jelenti, hogy ellentétben más túraszervezőkkel nálunk nem veszik el a befizetett pénz, áttesszük a túrát egy egyeztetett másik időpontra. (Ha az előrejelzésben főleg eső, vagy 21 fok alatti napi max. hőmérsékletet látunk) 

Étkezés
Díjaink önellátást feltételeznek, de félpanziós vagy teljes panziós ellátás is rendelhető. Ilyenkor a meleg ebéd az adott napi túra ebédidei pihenőpontján (a világ végén) terem. Pl. egy szarvaspörkölt! A vacsorát vendégeink kb. fele saját maga készíti. A főzéshez (ha vendégház udvarán sátrazik), a vendégházak jól felszerelt konyhával rendelkeznek. Egyébként pedig szinte minden megállóhelyünkön van étterem, vendéglő, csárda. 
 
Hívjon most (+36 209 342 760) vagy küldjön e-mailt!(szigetkozvizitura@yahoo.com). Jelentkezzen most!

 

Menüpontok