Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vízitúrák csoportoknak, osztályoknak

maganyos-kajakos-ebredo-termeszet.jpga-mosoni-duna-partja-licko-kozeleben.jpg

 

 

 

 

Kenutúrák időjárás garanciával! 

A) Lehet, hogy a társaság tudja, hogy mit szeretne és szinte tollbamondja, hogy (ez csak példa) "Két hét múlva, hétfőn jönnénk 20 fővel. Szeretnénk 3 napig Cikola környékén labirintus-túrázni. Menjünk át a Csallóközbe is. A szerdai napra várunk valami rövidebb, de frenetikus útvonalat, amit rátok bízunk, mivel az fürdőzős pihenő nap lesz. Nem drága wellness-szállót szeretnénk. Csak szállást és reggelit. Esténként meg sütést, főzést, grillezést szeretnénk."
Mi pedig villámgyorsan adjuk a testre szabott ajánlatot és megalkotjuk a a leggyönyörűbb útvonalakat.

B) A kisebb, mondjuk 5 fős baráti társaság másokkal együtt vesz részt egy túrán. A túra pedig lehet hétvégi 2 napos, vagy 5 napos vagy akárhány napos. Ezen túráinkat sok év alatt, gondos tervezéssel, minden részletre figyelő optimalizálással fejlesztgettük a lehetséges tökélyre.

C)  Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrázni. Mi elkezdünk kérdezni. Mikor? Nagyjából hova? Kanada? Csallóköz? Ásványráró környéke? Vízesés-túra Horvátországban? Rafting Szlovéniában? Megszervezzük. Kalandozhatunk a Rábán. Tobzódhatunk a Zátonyi-Duna szépségében. És természetesen az aduász, ami mindent vesz, az utolérhetetlen Szigetköz. Megkérdezzük: kik a résztvevők? Életkor, fizikum, evezési rutin? Normál evezés vagy edzőtábor? Csomagszállítás, logisztika, táborhelyek. Saját maguk intézik a szállást? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Szállásigény? Wellness hotel vagy lovaspanzió vagy víz melletti panzió vagy olcsóbb turista szállás vagy sátor? Vagy éppen a pl. 27 főből 14-en nem akarnak sátrazni, és nekik kell falusi turizmus kell? Vegetáriánus étkezés vagy malacsütés, grillezés? Halászlé, bográcsgulyás, görög étterem vagy sushi? Mindent részletesen egyeztetünk és úgy lesz.

 

 

Hívjon most (+36 209 342 760) vagy küldjön e-mailt!(szigetkozvizitura@yahoo.com). Jelentkezzen most!